"De warmte in zijn stem is geweldig"

'Je zou echt niet zeggen dat Marco Bakker al tachtig jaar is. Hij ziet er nog goed uit en zingen dat- ie doet. Hij is aan zijn tweede jeugd bezig'. zegt Dub de Vries.
Optreden met zo'n grote naam heeft het koor volgens Kleyn nog niet eerder gedaan. 'Marco Bakker is in principe klassiek gericht en wij niet. Wij zingen alles wat je een evergreen mag noemen. Dat kunnen nummers van Abba of Boudewijn de Groot zijn, maar ook musicalmedleys.

Juist daarom is het zo leuk dat we samen zingen': Voor sommige stukken is het dameskoor al een jaar aan het repeteren. "ik mag er niet teveel over zeggen.
Maar ik geniet nu al van wat er op het programma staat. Optreden met Marco Bakker vindt het koor "helemaal geweldig". "Behalve een aantal jongelui kent iedereen van Dameskoor Evergreen hem. Ik heb niet al zijn platen, maar zijn stem vind ik geweldig. De warmte die erin zit, spreekt mij aan. "De Westzaner vierde vorig jaar zijn vijftigjarig jubileum als organist.

Altijd in de weer met muziek, het ontdekken en begeleiden van jong talent en het organiseren van concerten. Hij bracht de bariton en sopraan Ann Robbert bij elkaar voor het concert in de Bonifatiuserk. Ze worden begeleid door pianist Ruud Luttikhuizen uit Wormer en pianist/dirigent Lucas de Bruin. Lucas, sinds vorig jaar dirigent van Dameskoor Evergreen uit Wormer en Go4singing uit Krommenie, neemt 'zijn" koren mee. "Podiumbeest" Ineke Kleyn van Dameskoor Evergreen dat in 2017 dertig jaar bestond - heeft er zin in.

IN DE MEDIA